Tjänster - Gårdar & torp
Välkommen till Gårdar & torp. Hos oss jobbar fastighetsmäklare och medarbetare som kan ge dig råd och tips om åtgärdsförslag för restaurering eller renovering, färgsättning, material och metoder, utbildning och tips på hantverkare mm.
renovering, restaurering, byggnadsvård, mäklare, fastighetsmäklare
15347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15347,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Våra tjänster

Vi är en fastighetsbyrå med fokus på byggnadsvård.
Våra tjänster

FASTIGHETSFÖRMEDLING

Vi hjälper dig genom hela fastighetsaffären. Förutom de traditionella annonsplatserna som Hemnet, Blocket, Facebook och Instagram har vi tillgång till Sveriges största nätverk i Byggnadsvård. Nätverket borgar för professionella råd till både säljare och köpare

VÄRDERING

Gårdar & Torp hjälper dig med marknadsvärdering av din fastighet. Vi lyfter även fram hållbarhet, bevarande och fastighetens eventuella behov av underhåll.

FOTOGRAFERING

Ingår i förmedlingstjänsten men kan även beställas för andra ändamål.

RÅDGIVNING

Är du ägare eller blivande ägare till fastighet som du anser behöver ”vård” kan du beställa rådgivning via vårt nätverk i Byggnadsvård.  I ett förmedlingsuppdrag ingår allmänna råd i Byggnadsvård.